Bij ons kunt u kinderfeestjes boeken met een minimum van vijf kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende workshops voor kinderen:

  • Zeepjes maken

Samen met de kids maken we blokken zeep met Gietzeep. Als eerst verwarmen we de Gietzeep. Vervolgens voegen de kids een geur, kleur, bloem en glitters naar keuze toe in hun maatbekertje met gesmolten Gietzeep. Wanneer dit klaar is gieten we het mengsel over in de mallen en laten we deze drogen. Ondertussen versieren de kids een bakje met glitters & stickers om hierin de zeep mee naar huis te nemen.

  • Schilderen

Ieder kind krijgt een doek om op te werken. De kids kunnen gebruik maken van acryl verf en van wax. Wij hebben voorbeelden liggen maar de kids zijn volledig vrij om te maken waar ze zelf blij van worden. Schilderen met wax doen we met een encaustic ijzer , dit lijkt op een kleine strijkijzer.

  • Armbandjes maken

Alle kids kunnen eerst alle kralen die ze graag willen gebruiken verzamelen en op volgorde leggen. Daarna rijgen we de kralen aan het draad en maken we er een armbandje van. Dit herhalen we zodat ieder kind minimaal 2 armbandjes heeft. Vervolgens versieren we de doosjes waarin iedereen zijn/haar sieraden mee kan nemen naar huis.

  • Bruisballen maken

Samen met de kids maken we bruisballen van allemaal natuurlijke producten. Na het maken van de bruisballen versieren we een bakje waar alle bruisballen in mee kunnen naar huis om thuis heerlijk in bad te zitten met je zelf gemaakte bruisbal.

  • Dromenvanger maken

Als eerst krijgt ieder kind een ring, vervolgens kunnen ze de kleuren wol uitkiezen. We beginnen met de ring in te wikkelen met de wol als dit gedaan is beginnen we het web. Daarna hangen we aan de onderkant slierten met kraaltjes of veertjes.

  • T-shirt pimpen

Bij de feestjes t-shirt pimpen krijgt ieder kind een wit shirt in zijn/haar maat ze kunnen gebruik maken van tie dye, textielverf en textielstiften. Daarnaast bieden wij ook een aantal ontwerpen op transfer papier aan, deze kunnen wij terplekke op shirts strijken.

  • Geometrische dieren en figuren maken

We maken dieren of figuren van ijsstokjes aan de hand van een aantal voorbeelden. We leggen de ijsstokjes op het voorbeeld en lijmen de stokjes met behulp van een lijmpistool aan elkaar. Wanneer dit volledig gedaan is verven we het dier/figuur in een kleur naar keuze.

  • Kaarsen maken

Ieder kind krijgt een glazen potje met een afsluitbaar deksel. De kaarswas smelten we, de kids krijgen het in een maatbekertje gegoten. Daarna mogen ze zelf de geur en kleur naar keuze toevoegen. Uiteindelijk gieten we het mengsel in de glazen potjes. Zo krijgt iedereen een zelf gemaakte kaars mee naar huis.

  • Graffiti

We beginnen met de achtergrond van de plaat te maken, daarna laten we de kids hun eigen ontwerp bedenken en op de plaat zetten met potlood. Dan komt het leukste…. het spuiten van de borden met echte graffiti bussen. Iedereen is vrij om te maken waar hij/zij blij van wordt.

Alle tarieven zijn te vinden onder het kopje “prijzen”